Kohde sulkeutunut

Opel Astra Avoauto, 2008

ID 870543
Suomi
Jaa kohde: 
9
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008
Opel Astra Avoauto, 2008

Hinta TAX FREE. Katon avausmekanismissa joku häiriö.

Tarkasta tietojen ja varustelistan paikkansa pitävyys myyjältä. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla puutteita tai virheitä, jotka eivät ole tahallisia. Ilmoitetut tiedot eivät ole sitovia, ennen kuin myyjä on ne vahvistanut. Ajoneuvon mahdollisista piilevistä vioista ei ole tehty syvempää analyysiä. Ajoneuvossa voi myös olla normaaliin kulumiseen liittyviä vikoja, jotka eivät ole myyjän tiedossa. Tule tutustumaan paikan päälle kohteeseen ennen tarjouksen tekemistä.

JepJep Oy:n Y-tunnus: 1518681-3 yleiset Huutokauppaehdot
1. Soveltamisala
Nämä ovat huutokauppaehdot, joita sovelletaan JepJep Oy (myyjä) sekä ostajan välillä, kaikissa osapuolten välisissä sekä myyjän itsensä ja myyjän kolmannen osapuolen puolesta myyntiin asetettujen tuotteiden myynti- ja/tai ostotapahtumissa, ellei toisin ole sovittu. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä huutokauppaehtoja. Jokainen myynti- ja/tai ostotapahtuma on kulloinkin voimassa olleiden huutokauppaehtojen alainen, joko huutokaupan päättymis- tai kaupantekopäivämäärän mukaan. Myyjä edellyttää, että huutokauppaan huutokaupat.fi –sivustolla ja/tai muilla tavoin toteutuneisiin kaupantekoihin osallistuessaan ostaja on lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt nämä huutokauppaehdot. Jättäessään ensimmäisen tarjouksensa ostaja sitoutuu noudattamaan näitä huutokauppaehtoja. Jos ostaja ei suostu sitoutumaan näihin huutokauppaehtoihin hänen ei tule tehdä tarjousta.
2. Ostajan vastuu
Jättämällä tarjouksen ostaja sitoutuu ostamaan kohteen. Ostaja on vastuussa kaikista jättämistään huutotarjouksista, joissa ostaja on käyttänyt huutokaupat.fi –sivustolta saamiaan käyttäjätunnuksia ja/tai kirjallisella tarjouksellaan osallistuessaan myyjän ylläpitämiin huutokauppoihin ja/tai muilla tavoin toteutettuihin kauppoihin. Ostaja on vastuussa huutokaupat.fi –sivuston käyttäjätunnuksistaan ja kaikista mahdollisista käyttäjätunnuksiensa väärinkäytöksistä ja niistä mahdollisesti syntyvistä kustannuksista.
3. Huudettavien kohteiden kunto sekä kaupan kohteisiin tutustuminen
Huutokaupattavat kohteet on määritelty myyjän toimesta hyvää kauppatapaa noudattaen. Arviot ovat myyjän antamia arvioita. Huutokaupattavat ja/tai muilla tavoin myytävät tuotteet myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kun ne huutokauppa- ja/tai kauppahetkellä ovat. Myyjä ei vastaa millään tavalla huutokaupattavan kohteen kunnosta tai soveltuvuudesta alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa. Kohde myydään kauppalain 19§:n mukaisesti ”sellaisena kuin se on.” Ostaja on velvollinen tarkastamaan huolellisesti kohteen, eikä hänellä ole oikeutta kaupan purkuun, ellei ole tapahtunut sellaista virhettä, joka kauppalain 19 ja 20 §§:n nojalla oikeuttaisi siihen.
Ostaja on velvollinen tarkastamaan myytävän kohteen huolellisesti sekä tutustumaan kaupan kohteisiin niistä tehtävän sitovan huutotarjouksen ja/tai kirjallisen tarjouksen edellyttämällä tavalla ja muodostaa itsenäinen näkemys omaisuusarvosta, johon huutaja voi perustaa huutonsa. Tutustumiseen myyjä varaa kulloinkin mahdollisuuden ennen huutokauppaa ja/tai muilla tavoin toteutettaviin kauppoihin.
4. Osallistuminen huutokauppaan
Osallistuminen myyjän huutokauppaan tapahtuu virtuaalisesti huutokaupat.fi osoitteessa tai jättämällä kirjallinen tarjous myyjän toimipaikkaan: huutokauppailmoituksessa ilmoitettuna huutoaikana. Huutokaupat.fi- sivuston ylläpitäjä   pidättää oikeuden kieltäytyä rekisteröimästä ja/tai hyväksymästä ostajaa osallistumaan myyjän kulloiseenkin käynnissä olevaan huutokauppaan, esimerkiksi ostajan laiminlyötyä jonkin aiemman huutokauppatapahtuman maksut myyjälle, tai yleisesti huutokaupat.fi –sivuston ilmoittajille.
5. Kirjallinen ennakkotarjous ja/tai ostotarjous
Huutokauppaan on mahdollisuus osallistua huutoilmoituksessa ilmoitettuna huutoaikana myös myyjän toimipaikassa , arkisin kello 9.00-15.00. Tuolloin ostajalla on mahdollisuus jättää myyjälle kirjallinen ennakkotarjous ja/tai ostotarjous. Ennakkotarjous on se maksimihinta, jonka ostaja on valmis tuotteesta maksamaan. Kirjallinen ennakkotarjous ja/tai ostotarjous on aina sitova ostosopimus. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein esitetty tarjous.
6. Huudon hyväksyminen/hylkääminen
Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tehty tarjous.
Myyjä on velvollinen ilmoittamaan 7 (seitsemän) arkipäivän kuluessa huutokaupan päättymisestä, huudon hyväksymisestä tai hylkäämisestä.
7. Maksutavat
Maksu verkkopankkimaksuna: Osuuspankki, Nordea, Sampo Pankki, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola-pankki, Säästöpankit/Aktia, Ålandsbanken tai summan ylittäessä 20 000 euroa, lasku/tilisiirto. Myyjä hyväksyy vain tilisiirto- ja/tai verkkopankkisuoritukset.
Maksuehto 2 (kaksi) päivää netto.
Viivästyskorko on korkolain 4§:n 1 momentin mukainen, kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu.
8. Hinta
Huutohinta on veroton hinta, eli hintaan lisätään aina voimassaoleva arvonlisävero ellei muuta erikseen ilmoiteta.
9. Vastuu
Tuotteet myydään siinä kunnossa, kun ne huutokauppa ja/tai kauppahetkellä ovat. Täysimääräinen vastuu tuotteista siirtyy korkeimman tarjouksen tehneelle ostajalle välittömästi kun korkein huuto on hyväksytty. Tuotteita ei saa siirtää myyjän tontilta ennen ostohinnan täysimääräistä suoritusta.
Myyjä ei myönnä takuuta, eikä vaihto-/palautusoikeutta myytäviin tuotteisiin miltään osin.
10. Omistusoikeuden siirtyminen
Ostaja saa huutokaupalla ja/tai muilla tavoin myyjältä ostamaansa omaisuuteen omistusoikeuden ja oikeuden määrätä omaisuudesta, kun kauppahinta on kokonaan maksettu.
11. Hallinta ja käyttö
Ostajalla on oikeus saada omaisuus haltuunsa, kun kauppahinta on kokonaan maksettu.
12. Tuotteiden nouto
Ostaja vastaa tuotteiden poiskuljetuksesta. Mikäli ostaja tilaa kuljetusliikkeen noutamaan ostamansa tuotteen, tulee ostajan ilmoittaa siitä etukäteen myyjälle. Myyjä luovuttaa tuotteet ainoastaan maksuvahvistusta ja/tai kuittia vastaan.
Kaikki hyväksytysti huudetut kohteet tulee olla poissiirrettynä 7 (seitsemän) vuorokauden kuluessa hyväksytyn huutokaupan päättymisestä, mikäli asiasta ei myyjän kanssa ole toisin sovittu. Myyjällä on oikeus periä vuokraa, hyväksytyn huudetun kohteen varaamasta neliötilasta, sisä- ja/tai ulkotiloissa 7 (seitsemän) vuorokauden ylimenevältä ajalta, katsomallansa kohtuullisella vuorokausikorvauksella. Mikäli huudot eivät ole noudettuna 3 (kolmen) kuukauden kuluessa, myyjä pidättää oikeuden soveltaa lakia elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine (15.7.1988/688)
13. Lisäkulut
Myyjä pidättää oikeuden vaatia perintäkulut ja muut mahdollisesti syntyneet lisäkustannukset ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneet kustannukset ostajan maksettaviksi.
14. Huudosta vetäytyminen
Mikäli ostaja vetäytyy hyväksytystä huudosta, myyjän suostumuksella, tulee ostajan korvata myyjälle epäonnistuneen huutokaupan järjestämisestä aiheutuneet kustannukset (27.3.1987/355 ja 5.1.1994/16). Vahingonkorvausmaksu sitovan kaupan purkautumisesta on 10% kaupan hinnasta, kuitenkin vähintään 100 euroa. Vahingonkorvausmaksu on arvonlisäverolain mukaan erä, josta ei suoriteta arvonlisäveroa.
15. Huutokauppaehtojen voimassaolo
Nämä huutokauppaehdot astuvat voimaan  23.3.2017 ja korvaavat edelliset voimassa olleet huutokauppaehdot.

Merkki / Malli: 
Astra
Vuosimalli: 
2008
Mallitarkennus: 
1.6 Turbo Cosmo Edition TwinTop
Korimalli: 
Avoauto
Käyttöönottopäivä: 
helmikuu, 2008
Tieliikennekelpoisuus: 
Tieliikennekelpoinen
Katsastettu: 
elokuu, 2018
Rekisterinumero: 
AST-123
Mittarilukema: 
184000km
Väri: 
Musta
Sisätilat ja mukavuudet: 
Ajotietokone
Ilmastointi: Automaattinen
Keskuslukitus: Kaukosäätöinen
Sähkökäyttöiset ikkunat

Tekniset tiedot

Teho: 
180hv / 132kW
Polttoaine: 
Bensiini
Moottorin tilavuus: 
1.6l
Vetotapa: 
Etuveto
Vaihteisto: 
Manuaali
Henkilömäärä: 
4
Ovien lukumäärä: 
2
Ohjauslaite: 
Vasemmalla
Vääntö: 
230Nm
C02-päästöt: 
190g/km
Huippunopeus: 
228km/h
Kiihtyvyys (0-100): 
9.00

Polttoaineen kulutus

- kaupunki: 
10.50l/100km
- maantie: 
6.40l/100km
- yhdistetty: 
7.90l/100km
Omamassa: 
1575kg
Kokonaismassa: 
1925kg
Muut: 
Erikoisvanteet
Huoltokirja
Tarkista kohteen tiedot
Tarkista tiedot
Voit tarkistaa auton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista. Hinta alkaen 2,90 €.

Katsotuimmat

6
 Opel
 Opel
 Opel
 Opel
 Opel
 Opel
Sulkeutuu: 
30.6. 18:04
Kauppias: 
Vantaan kaupunki - Palvelun tuottaja Inter-Hinaus Oy
Sijainti: 
Vantaa
150 €
Tarjouksia: 
1
6
Fiat
Fiat
Fiat
Fiat
Fiat
Fiat
Sulkeutuu: 
30.6. 18:03
Kauppias: 
Vantaan kaupunki - Palvelun tuottaja Inter-Hinaus Oy
Sijainti: 
Vantaa
150 €
Tarjouksia: 
1
6
Audi A6
Audi A6
Audi A6
Audi A6
Audi A6
Audi A6
Sulkeutuu: 
30.6. 18:05
Kauppias: 
Vantaan kaupunki - Palvelun tuottaja Inter-Hinaus Oy
Sijainti: 
Vantaa
150 €
Tarjouksia: 
1
Kohteen sijainti:
Suomi