Ilmoittajaksi

Huutokaupat.fi sivustolle hyväksytään ilmoittajaksi yrityksiä. Mikäli haluat hoitaa itse tuotteiden myynnin niin ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun.

asiakaspalvelu@huutokaupat.fi

p. 0400-728126
p. 0400-728156
 

Perinteinen huutokauppailmoitus

Voit ilmoittaa perinteisen huutokaupan täyttämällä lomakkeen tiedot ja liittämällä lomakkeen lopussa ilmoitukseen haluamasi kuvat.

Lomakkeeseen tästä.

Nettihuutokauppailmoitus

Ilmoittaaksesi nettihuutokaupassa suosittelemme ottamaan yhteyttä sivustollamme toimiviin Meklareihin ja realisoijiin. Heidän kanssaan voitte keskustella tarkemmin myyntiin asettamisesta. Tavanomaisesti myyntiin asettaminen etenee seuraavalla tavalla, riippuen meklarista tai realisoijasta.

Meklarit

1.Yhteydenotto

Ota yhteyttä Meklariin tai realisoijaan / huutokauppataloon

Kartoitetaan / keskustellaan tuotteista, jotka halutaan huutokaupattavaksi.

2. Sopimuksen teko

Huutokaupattavista kohteista tehdään toimeksiantosopimus, jolla valtuutat meklarin/realisoijan/huutokauppatalon myymään tuotteita puolestasi. Muista, sinä myyjänä päätät mihin hintaan haluat tuotteet myydä ja alin hyväksymäsi hinta kirjataan sopimukseen.

3. Tarkat tiedot tuotteesta / tuotteista

Sanallinen kuvaus tuotteesta ja sen kunnosta (myös tekniset tiedot, kuten vuosimalli)
kuvat myyntikohteesta, mitä enemmän kuvia sitä parempi.

4. Myyntiin asettaminen

Tästä eteenpäin meklari hoitaa ilmoitukseen liittyvät asiat, sekä vastaa ostajien kyselyhin ja maksuliikenteestä.

Sinulla on vain esittelyvelvollisuus jos ei ole erikseen sovittu tuotteiden siirtämisestä meklarin hallintaan, jolloin tämä hoitaa esittelyt puolestasi.

5. Tarjouksen hyväksyminen tai hylkääminen

Kun huutokauppa päättyy, huutokauppa hyväksytään tai hylätään sen mukaan mitä olette toimeksiantosopimuksessa sopineet alimmasta hyväksyttävästä hinnasta.

Jatkotoimenpiteet, huutokauppakohteen maksun tilittäminen toimeksiantajan tilille tai mahdollinen jälkimarkkinointi ovat meklarista/realisoijasta riippuvia tekijiöitä.