MERCEDES-BENZ S 500

Kohteen kuvat
Ilmoittaja: 
Vantaan kaupunki / Palvelun tuottaja Inter-Hinaus Oy
693911
01760 Vantaa
Näyttö: 
Huutokauppakohteeseen on mahdollista tutustua tiistaisin ja torstaisin klo. 09.00-10.30 osoitteessa Hanskalliontie 6, 01760 Vantaa.
Myydään: 

Ajoneuvon valmistenro:  WDB2200751AU18889

Edellinen rekisteritunnus:  088BCE

SIIRTO / Tuotenumero: 20160839

(Ota ylös tämä  TUOTENUMERO (EI KOHDENUMERO). Kaikki kyselyt tällä numerolla, myös noudettaessa)

Kaikilta katsomaan tulevilta tarkistetaan henkilöllisyystodistus. Soitettava ennen ,kuin tulee katsomaan huutokaupattavia autoja yhteystiedoista löytyvään numeroon.

Ulkomaalaisia ajoneuvoja, tai muita ulkomaalaisia myytäviä kohteita ei ole rekisteröity Suomessa mistä syystä rekisteröinti saattaa olla mahdotonta. Myyjä ei ole tästä vastuussa eikä se myöskään ole kaupan purun peruste. Siksi ne myydään lähinnä varaosiksi. Myös suomalaiset myytävät kohteet saattavat olla hankalia rekisteröidä.

Me emme pysty auttamaan lastauyksessa millään tavalla, välineiden puuttumisen takia.

LUKEKAA MYYNTIEHDOT! PIDÄMME NIISTÄ TIUKASTI KIINNI.

Huutokaupattavat ajoneuvot ovat Vantaan kaupungin omistukseen siirtyneitä hylättyjä avoneuvoja tai muita laitteita. Laki ajoneuvojen siirtämisestä (5.12.2008/828 12§). Huutokaupattaviin kohteisiin (ajoneuvoihin) ei pääsääntöisesti ole avaimia, eikä huolto-, tai ohjekirjoja. Huudettavat ajoneuvot (Suomen rekisterissä olleet) on poistettu liikennekäytöstä ajoneuvorekisteristä, uudelleen rekisteröiminen saattaa olla hankalaa. Ulkomaan rekisterissä olevia ajoneuvoja Vantaan kaupunki ei poista ajoneuvon kotimaan ajoneuvorekisteristä. Ajoneuvoon saattaa kohdistua erääntyneitä ajoneuvoveroja. Uudelleen rekisteröimisestä ja kaikista ajoneuvon uudelleen liikenteseen saattamiseksi syntyvistä kustannuksista vastaa ostaja. Ostaja vastaa kaikista ajoneuvoon kohdistuvista viranomaismaksuista (ajoneuvoverot ym. maksut). Myyjällä ei ole ajoneuvosta mitään muuta tietoa, kuin tässä tekstissä esitetty tieto.

Jos huutaja ei ole maksanut huutoa eräpäivään mennessä (huudosta 2 päivää) ja ottanut yhteyttä viikon (7 vuorokautta) kuluessa huudon päätyttyä, ajoneuvo laitetaan uudelleen huutokauppaan, tai romuksi ja siitä peritään vahingonkorvausmaksu.

Lue myyntiehdot!