Tietoa palvelusta

Vauhdita myyntiä huutokaupalla
Nettix Huutokaupat on tehokas markkinointi- ja myyntikanava, jonka suosio on kasvanut television huutokauppaohjelmien myötä. Sivustolla on kaupan mm. koneita, ajoneuvoja, koruja, taloustavaroita, elektroniikkaa ja paljon muuta.

  1. Huutokauppa on erinomainen ratkaisu, kun haluat myydä kohteen erityisen ripeästi tai kohteesi on uniikki. Huutokaupattavan kohteen ei tarvitse olla huippukunnossa, vaan kohteet myydään sellaisina kuin ne ovat myyntihetkellä. 
  2. Huutokauppa houkuttaa ostajat tekemään nopeita päätöksiä.
  3. Saat huomattavasti laajemman näkyvyyden kohteellesi – ilmoitus näkyy normaalisti käyttämässäsi Nettix-markkinapaikassa, sen Huutokaupat-pikalinkissä sekä bannereissa ja Nettix Huutokaupassa.
  4. Teet hyvät kaupat. Sitoudut myymään vain jos asettamasi tavoitehinta täyttyy.

Ilmoittajaksi

Oletko jo Nettix-palvelujen asiakas?
Jos yrityksesi toimii kauppiaana Nettiautossa, Nettimotossa, Nettikoneessa, Nettiveneessä, Nettivaraosassa tai Nettikaravaanissa, ilmoitukset on mahdollista näyttää myös Nettix Huutokaupassa, jolloin ne linkittyvät alkuperäisestä ilmoituksesta huutokauppailmoitukseen ja ovat mukana palvelun listauksissa. Ota tällöin yhteyttä vastuumyyjääsi ja kysy edullisesta kuukausihinnoittelustamme. Voit käyttää huutokauppaa tutuilla Nettix-tunnuksillasi.

Haluatko mukaan Nettix Huutokauppaan?
Jos yrityksesi ei toimi kauppiaana muissa Nettixin palveluissa, voit ilmoittaa kohteesi myyntiin suoraan Nettix Huutokaupat -sivustolle. Kohteita voi ilmoittaa yhteistyössä kanssamme toimivien meklarien kautta tai ilman meklaria. Katso meklareiden yhteystiedot.
Mikäli haluat myydä ilman meklaria - ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
p. 010 231 1710 (ark. klo 9-16)
sähköposti: asiakaspalvelu@huutokaupat.fi

Ostajaksi

Sekä yksityiset että yritykset voivat rekisteröityä ostajaksi Nettix Huutokaupassa. Varmennamme henkilöllisyyden sähköisellä tunnistuksella, joten rekisteröityminen vaatii pankkitunnukset.

Rekisteröidy tästä.

Lue, miten nettihuutokauppa toimii Nettix Huutokaupassa.

Nettix Huutokaupat on osa Nettix Oy:tä. Nettix-perheen sivustoja ovat Nettiauto.com, Nettikaravaani.com, Nettikone.com, Nettimarkkina.com, Nettimokki.com, Nettimoto.com, Nettivaraosa.com, Nettivene.com, Nettivuokraus.com ja Rekkari.fi. Nettix on osa Otava-konsernia.